Türk avukatlık şirketi Dünya Hukuk Oscar'ını kazandı

Türk avukatlık şirketi Dünya Hukuk Oscar'ını kazandı

GÜNDEM Haberleri

Hukuk alanında dünyanın en prestijli değerleme ve yayın kuruluşlarından biri olan Chambers Partners "Yılın Hukuk Bürosu Ödülü"nü üst üste ikinci kez Yüksel Karkın Küçük Avukatlık Ortaklığı aldı.

Hukuk alanında dünyanın en prestijli değerleme ve yayın kuruluşlarından biri olan Chambers amp; Partners nbsp;"Yılın Hukuk Bürosu Ödülü"nü üst üste ikinci kez nbsp;Yüksel Karkın Küçük Avukatlık Ortaklığı aldı. Kapsamlı ve bağımsız araştırmalarıyla 23 yıldan bu yana dünyanın önde gelen hukuk rehberlerinden ve nbsp;değerlendirme kuruluşlarından biri olan Chambers amp; Partners tarafından düzenlenen "The Chambers Europe Award of Excellence 2013" ödülleri, Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Hukuk bürolarının stratejik büyüme, müşteri hizmetlerinde mükemmellik, mesleğe katkı kriterlerine göre, son 12 ay içinde sektör, müvekkil ve rakiplerin görüşlerine başvurularak verilen "The Chambers Europe Award of Excellence 2013, Mükemmellik Ödülü" için Türkiye'den bu yıl 4 hukuk bürosu değerlendirmeye alındı. Ödüllendirme sürecine Türkiye'nin ilk kez geçen yıl dahil olduğu bu platformda, YükselKarkınKüçük Avukatlık Ortaklığı bu yıl da birinciliğe layık görüldü ve üst üste ikinci kez Türkiye'de "Yılın Hukuk Bürosu" seçildi.
YükselKarkınKüçük Avukatlık Ortaklığı'nın kurucu ortakları Cüneyt Yüksel ve Murat Karkın nbsp;"Avukatlık Ortaklığı olarak, ülkemizi böylesi önemli bir platformda temsil ediyor olmanın ve "Yılın Hukuk Bürosu" ödülüne üst üste ikinci kez layık görülmenin gururunu yaşıyoruz. Bizler, müvekkillerimizin faaliyet gösterdiği sektörlerde geçerli koşulları analiz ederek ihtiyaçlarını karşılayacak hukuki çözümler sunmak için çalışıyoruz"dediler.
The Chambers Europe Award of Excellence 2013 için Türkiye dahil, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere, Ukrayna'dan hukuk firmaları ve avukatları Chambers amp; Partners'ın bağımsız verileri doğrultusunda aday gösterildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...