Fenerbahçe idmanında Acun şov

- Güncelleme:
Fenerbahçe idmanında Acun şov

GÜNDEM Haberleri

Sarı-lacivertli ekip yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Fenerbahçe'nin antrenman yaptığı sırada sürpriz bir gelişme yaşandı.

Sarı-lacivertli ekip yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Fenerbahçe'nin antrenman yaptığı sırada sürpriz bir gelişme yaşandı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı takımın kamp sahasına helikopterle inerek Fenerbahçeli oyuncuları antrenmanda ziyaret etti. Oyuncuların şaşkın bakışları arasında sahaya inen Acun herkesi şaşırttı. Fenerbahçeli futbolcuların antrenmanını izleyen Ilıcalı daha sonra futbolcularla bol bol sohbet etti. İdmanı izlemeye gelen taraftarları da unutmayan Acun, taraftarlarla fotoğraf çekildi ve imza dağıttı. Antrenmanın ardından Mehmet Topal, Caner Akyüz ve Emre Belözoğlu da Acun Ilıcalı'nın geldiği helikoptere binerek İstanbul'un yolunu tuttular.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...