Bursaspor, Carrasso için temasta

Bursaspor, Carrasso için temasta

SPOR Haberleri

Bursaspor, Bordeaux'nun tecrübeli kalecisi Cedric Carrasso için görüşmelerini sürdürüyor. Carrasso ise Bursaspor'a gelmeye sıcak bakıyor.

Bursaspor, Fransa'nın güçlü takımlarından Girondins de Bordeaux'nun yıldız kalecisi Cedric Carrasso için görüşmelerini sürdürüyor. Fransız basınında çıkan haberlere göre, Carrasso'nun menajeri Stephane Courbis, kulübün Divonne-les-Bains'deki tesislerine giderek deneyimli kaleciye transferdeki son durumu ve önerilen teklifi iletti. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan Carrasso konusunda büyük bir sorun olmasa da, Bursaspor'un henüz Bordeaux ile anlaşamadığı ifade edildi.
Carrasso için 2009/10 sezonu başında Toulouse'a 8 milyon euro ödeyen Bordeaux'nun, 31 yaşında gelen kaleci için Bursaspor'dan iyi bir teklif alma umuduyla görüşmeleri sürdürdüğü belirtildi. Bursaspor'un ise bu transferi ucuza bitirme isteğinin, Fransa'dan Türkiye'ye 'boş ellerle' dönmesine neden olacağı savunuldu.
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA'dan Avrupa kupalarına men cezası alması sonrası, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerine katılma durumu olan Bursaspor, Scott Carson'ı serbest bıraktıktan sonra Carrasso gibi Fransız olan Sebastien Frey ile de ilgilenmiş, ancak istediğini alamamıştı. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...