F.Bahçe'ye şok üstüne şok! Beşiktaş...

Düzenleyen:
F.Bahçe'ye şok üstüne şok! Beşiktaş...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile ezeli rakibi Beşiktaş arasındaki transfer savaşını sarı laciverliler kazandı. Ancak bu savaşın bedelini siyah beyazlılar değil Fenerbahçe ödedi. İşte Fenerbahçe'yi yakan o gerçek...

Fenerbahçe'de son dönemde kriz haline gelen Ozan Tufan ve daha öncesinde bitmek bilmeyen sansasyonları ile gündemden düşmeyen Robin van Persie, Aykut Kocaman tarafından Antalya kampına götürülmedi.

Söz konusu iki isim de Beşiktaş'ın transfer listesinde yer almış ancak Fenerbahçe transferde kesenin ağzını açarak Van Persie ve Ozan'ı kadroya dahil etmişti.

Farklı iki zamanda gelen ancak istikrarı sağlayamayan bu iki isim, Fenerbahçe'nin daha önce Beşiktaş'a attığı transfer çalımlarını akıllara getirdi. İşte Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye giden ve iki takım arasındaki transfer çalımlarının yaşandığı o isimler:

İsmail Köybaşı 

(2016'da Beşiktaş'tan transfer edilen Köybaşı, beklenen patlamayı bir türlü yapamadı.)

Mehmet Ekici 

(Beşiktaş'ın da istediği Ekici'yi Fenerbahçe transfer ederken 8 numara olarak takıma dahil edilen oyuncunun başı sakatlıklardan kurtulamadı. Bu durum Fenerbahçe'yi bir hayli zora soktu ve sarı lacivertlilerin orta sahadaki yüzü bir türlü gülmedi)

Martin Skrtel 

(Skrtel'i de transfer etmek isteyen Kartal, Slovak oyuncuyu Fenerbahçe'ye kaptırdı. Kjaer ile iyi bir ikili olan oyuncu, Kjaer'in ayrılması ile adeta dağıldı)

Mehmet Topuz 

(En sansasyonel transferlerden biri olarak tarihe geçen isim Mehmet Topuz, Fenerbahçe'den sessiz sedasız ayrılarak futbolu bıraktı)

Orham Şam 

(Genç milli takımlar seviyesinde 70'in üzerinde maça çıkan Şam, Gençlerbirliği'ndeki performansı ile de Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin radarına girmişti. Savaşı kazanan Fenerbahçe, bu transferde de istediği etkiyi oluşturmadığı ve Şam, takımdan gönderildi)

Tümer Metin 

(Fenerbahçe'nin bıraktığı Nobre'yi alan Beşiktaş'a Fenerbahçe, Tümer'i alarak cevap verdi. 100. yılda transfer edilen Tümer, geldiği yıl şampiyonluk yaşadı. Tümer daha sonra dikey bir düşüşe geçti ve Fenerbahçe macerası 2 yıl sürdü.)

Öte yandan Beşiktaş ise son dönemde Fenerbahçe'nin elinden kaptığı oyuncuları sahaya banko olarak sürüyor. Bu isimlerden biri Gökhan Gönül, diğer ise Caner Erkin. Hürriyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...