Hakan Atilla, jürinin kararını duyunca tebessüm etmiş

Düzenleyen:
Hakan Atilla, jürinin kararını duyunca tebessüm etmiş

GÜNDEM Haberleri

ABD'deki ambargo davasını ilk etapta yerinden, ardından da oradaki gazetecilerden edindiği bilgilerin ışığında kendi Youtube kanalında canlı yayınla izleyicilere aktaran gazeteci Cüneyt Özdemir, Halkbank Eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın kendisini 5 ayrı ithamdan suçlu bulan jüri kararının ardından tebessüm ettiğini söyledi.

Ahmet Aydemir - Türkiye gazetesi

Türkiye ve Halkbank'a yönelik yürütülen kumpas davasında geçtiğmiz gün jüri, Hakan Atilla'yı 5 ayrı ithamdan suçlu bulmuş, kara para aklama davasından ise suçlu bulmamıştı. Bilgileri, New York'ta mahkemede davayı canlı izleyen gazeteciler ve kaynaklarından edindiği bilgileri Youtube'da canlı yayın yaparak takipçilerine aktaran gazeteci ve televizyoncu Cüneyt Özdemir, jürinin kararını açıklamasının ardından Mehmet Hakan Atilla'nın tebessüm ettiğini ve eşi Burçin Atilla’nın gözyaşlarına boğulduğunu söyledi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...