Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü

Düzenleyen:
Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü

SPOR Haberleri

Trabzonspor, devre arası hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Trabzonspor devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Bordo-mavililer devre arası çalışmalarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın sorumluluğunda süren antrenmanlar düz koşu ile başladı. Pas çalışmaları ve 5’e 2 top kapmayla devam eden idman kontrol pas ve yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. Çift kale maç esnasında aldıkları darbe sonucunda Yusuf Yazıcı ve Onazi sakatlık yaşadı.

Trabzonspor devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Bordo-mavililer devre arası çalışmalarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın sorumluluğunda süren antrenmanlar düz koşu ile başladı. Pas çalışmaları ve 5’e 2 top kapmayla devam eden idman kontrol pas ve yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. Çift kale maç esnasında aldıkları darbe sonucunda Yusuf Yazıcı ve Onazi sakatlık yaşadı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...