Köy çocukları tenisle tanıştı

Köy çocukları tenisle tanıştı

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Üçdamlar köyünde beden eğitimi öğretmenliği yapan Kezban Angın, Türkiye Tenis Federasyonunun desteğiyle öğrencilerini tenisle buluşturdu.

27 yaşındaki Aydınlı Angın, "Üçdamla, ilk görev yerim. Çocuklar tenisi sadece televizyonda görüyordu. Her yere başvurdum. Türkiye Tenis Federasyonu bana dönüş yaptı ve malzeme gönderdi. İstanbul, Ankara, İzmir gibi illerde hatta özel okullarda dahi tenis sporunu görmek zordur. Ama ben burada uzaktaki bu köy okuluna tenisi tanıtmak için geldim" dedi. Hedefinin çocuklara  tenisi en iyi şekilde öğreterek ülkeyi tanıtacak millî sporcular yetiştirmek olduğunu söyleyen Angın, “Neden bir (millî tenisçi) Çağla Büyükakçay da Lice Üçdamlar köyünden çıkmasın. Ben çıkabileceğine inanıyorum" değerlendirmesini yaptı. x

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...