İftar lezzeti, Çerkez Tavuğu

İftar lezzeti, Çerkez Tavuğu

RAMAZAN 2013 Haberleri

Ekmekleri önce su ile ıslatıp yumuşatın. Ceviz, sarımsak ve ekmeği rondodan geçirin, boza kıvamına gelinceye kadar gerektiği kadar su ilave edin.

Malzemeler: gt; 400 gr tavuk filetosu
gt; 2 dilim bayat ekmek içi
gt; 1 su bardağı dövülmüş ceviz
gt; 4 diş sarımsak
gt; Yarım bardak su
gt; 1 çay bardağı zeytinyağı
gt; Tuz, karabiber, kırmızıbiber


Yapılışı:
Ekmekleri önce su ile ıslatıp yumuşatın. Ceviz, sarımsak ve ekmeği rondodan geçirin, boza kıvamına gelinceye kadar gerektiği kadar su ilave edin. Haşlanmış tavuk göğüslerini ince ince didikleyin. Rondoda hazırladığınız karışımı ise tavukların üzerine yayın. Son olarak; zeytinyağı, tuz, karabiber ve kırmızıbiber dökün, maydanoz ile süsleyip servis edin.
##tgvideo##


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...