Vida: Mandzukic'i çok isterim

Vida: Mandzukic'i çok isterim

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Dinamo Kiev’den kadrosuna kattığı Domagoj Vida, Antalya kampında yaptığı basın toplantısında siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

Cenk Tosun’un İngiltere Premier Lig takımlarından Everton’a 27 milyon avroya satılmasının ardından yeni golcü arayan Beşiktaş’a Hırvat stoperden Mandzukic mesajı geldi. Domagoj Vida yaptığı açıklamada Beşiktaş transferi öncesi Mandzukic’le konuştuğunu belirterek, Juventus’un golcü yıldızından onay aldığını söyledi. Hırvat stoper, “Mandzukic’in kendisine, Beşiktaş’a gidersen yanlış yapmış olmazsın. Çok iyi bir kulübe gideceksin” dediğini söyledi. Mandzukic’le çok iyi dost olduğunu söyleyen 18 yaşındaki stoper, “Mandzukic’in de Beşiktaş’a gelmesini istiyorum. Şu anda Juventus’un oyuncusu ama zor olduğunu biliyorum” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...