Tarihî kaleden yuvarlanarak düşen vatandaşın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Düzenleyen:
Tarihî kaleden yuvarlanarak düşen vatandaşın yeni görüntüleri ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da doğum gününde tarihî kalede fotoğraf çektirmek isterken 20 metrelik uçurumdan düşerek hayatını kaybeden Halil Dağ'ın düşme anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Doğum gününde arkadaşlarıyla birlikte tarihî Şanlıurfa kalesine çıkıp fotoğraf çekmek isterken düşerek hayatını kaybeden Halil Dağ'ın düşme anına ait cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.

Kayanın üzerinden yere atlamak isteyen Dağ'ın, dengesini kaybederek yaklaşık 20 metre yüksekten düştüğü görülüyor. O anları ise bir arkadaşı saniye saniye cep telefonuyla kaydetti.

DOĞUM GÜNÜNDE TARİHÎ KALEYE ÇIKTI

Olay, 2018 yılının ilk gününde yaşandı. Şanlıurfa'daki bir pasajda telefon dükkanı işleten 38 yaşındaki Halil Dağ, doğum gününde il dışından gelen misafirleriyle birlikte tarihî kaleye çıktı. Arkadaşlarıyla birlikte kaleyi gezen Halil Dağ, iddiaya göre doğum günü için fotoğraf çekmek için uçurumun kenarındaki bir kayanın üstüne çıktı. Arkasına Balıklıgöl'ün manzarasını almaya çalışan Dağ, dengesini kaybederek yaklaşık 20 metre yüksekten yere çakıldı.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan 8 çocuk babası adam, olay yerine çağrılan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...