Terim için olay sözler! Kafa atan, küfür eden İmparator...

Düzenleyen:
Terim için olay sözler! Kafa atan, küfür eden İmparator...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin efsane yıldızlarından Oğuz Çetin, Fatih Terim hakkında çok sert ifadeler kullandı.

Sarı lacivertli taraftarların ve Türk futbolunun unutulmaz yıldızlarından Oğuz Çetin, Fatih Terim'i hedef aldı... Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği Spor Söyleşileri paneline konuk olan Oğuz Çetin, Fatih Terim hakkında olay sözler sarfetti...

Türk futbolu üzerine öğrencilerle söyleşi yapan Oğuz Çetin, bir öğrencinin 'Siz ve Fatih Terim, İmparator olarak anılıyorsunuz. Bu konuda ne düşünüyorsunuz’ sorusuna şu cevabı verdi:

İmparator mu? İmparator dediğiniz kişi topluma örnek olması gereken kişilerdir. Birine kafa atıp, mekan basıp, ağzından küfür eksik olmayan insanlara farklı bir şekilde ifade de bulunmalıyız.’

Bir diğer öğrencinin Arda Turan ve Cenk Tosun ile ilgili sorusuna ise Çetin, ‘Bu dönemin futbolcuları çok büyük paralar kazanıyor. Bizim zamanınızdaki paraya oranla 50 kat daha büyük para kazanıyorlar" dedi ve şöyle devam etti:

"Ama bizim zamanımıza baktığımda kalitenin daha aşağıda olduğunu görüyorum. Eğer bu dönemde bazı futbolcular böyle büyük paralar kazanıyorsa bizim alacağımız paraların rakamlarını düşünemiyorum." (Ajansspor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...