'Sağ cepten alıp sol cebe koyduk'

'Sağ cepten alıp sol cebe koyduk'

Ekonomi Haberleri

Müstaki Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Toplantısı’nda Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker’i ağırladı.

Son günlerde gündemde olan Yıldız Holding iştiraki Pladis’e yapılan hisse satışı hakkında konuşan Ülker “Aslında dışarıya giden bir şey yok. Aksine biz bir Türk şirketi olarak, dışarıdaki birçok işletmeyi devraldık” dedi. Pladis’in İngiltere’de kurulu bir şirket olduğunu ama ana merkezinin Türkiye’de Yıldız Holding olduğuna dikkat çeken Ülker, şöyle devam etti: Orta Doğu’yu Ülker’de topladık, Yıldız’daki Ülker hisseleri Pladis’e kaydırarak Ülker’i Pladis’in altına koyduk. Yapılan iş bu. Yıldız Holding’in sahibi kim? Kökler ve Üs Holding. Ahsen Özokur ve Murat Ülker. Sağ cepten sol cebe aldık. Yabancıya satış yok.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...