Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kitap çıktığı gün tükendi

Kitap çıktığı gün tükendi

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Donald Trump'ın görevdeki ilk yılının konu edildiği, tartışmalara sebep olan "Ateş ve Öfke: Trump Beyaz Sarayının İçinden" adlı kitap ABD'de piyasaya çıktığı gün tükendi.

Michael Wolff tarafından kaleme alınan kitap, online satış yapan Amazon'un kitap bölümünde 1 numaraya yerleşti, başkent Washington ve New York gibi kentlerdeki kitapçılarda ise dakikalar içinde satıldı. Kitapla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Trump ise "Düzmece kitabın yazarının Beyaz Saray'a girmesine hiç izin vermedim. Kitapla ilgili kendisiyle de hiç konuşmadım. Yalanlar, yanlış anlatımlar ve olmayan kaynaklarla dolu bir kitap" değerlendirmesinde bulundu. Trump'ın avukatları vasıtasıyla yazar ve yayınevine baskı yapması üzerine 9 Ocak'ta yayınlanacak kitap, 5 Ocak'ta piyasaya sunulmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...