İstanbullular park ve sahillere akın etti

Düzenleyen:
İstanbullular park ve sahillere akın etti

YAŞAM Haberleri

Yeni yılın ilk hafta sonu sıcak havayı fırsat bilen İstanbullular, park ve sahil kenarlarına akın etti. Bazı vatandaşlar ailesiyle vakit geçirirken, kimi vatandaşlar da sahil kenarında oturmayı tercih etti.

İstanbul'da kış mevsimi olmasına rağmen sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, yeni yılın ilk hafta sonunda sahil kenarlarına ve parklara akın etti. Vatandaşlar kış mevsiminde yazdan kalma bir günün tadını çıkarırken, çocuklar da gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

“Kışın böyleyse baharda denize gireriz”
Kızıyla birlikte sıcak havanın tadını çıkardığını belirten bir vatandaş, ”Kışın böyleyse baharda denize gireriz” dedi. Sahil kenarında kızıyla oturan bir başka vatandaş ise, "Böyle bir havayı değerlendirmek isteyen herkes atmış kendini dışarı. Arabayı koyacak yer bulamadık. Kızımla geziyoruz” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...