Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'İyi ki Fenerbahçe'ye geldim'

'İyi ki Fenerbahçe'ye geldim'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Alper Potuk, Fenerbahçe'ye gelmekle ne kadar iyi bir tercih yaptığını şimdi daha iyi anladığını söyledi.

Topuk Yaylası Tesisleri'nde bugün bir basın toplantısı düzenleyen ve aynı tesislerde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçeli Milli Atletimiz Halil Akkaş ile de bir araya gelen Alper Potuk, milli atlet ile objektiflere poz verirken, aynı zamanda takım içi rekabetten çekinmediğini, formayı alacağını ve Fenerbahçe'de bulunmanın kendisi için bir baskı oluşturmadığını da sözlerine ekledi. Sözlerine "Şu an takımdan her şey çok güzel gidiyor, çok iyi çalışıyoruz. Antrenmanlar yorucu ama tüm takım olarak iyi çalışıyoruz, meyvelerini de inşallah sezon içinde alacağız" diye başlayan Alper Potuk, Fenerbahçe'ye transferi hakkındaki soruları ise, "Bir tercih yapmam gerekiyordu ve tercihimi Fenerbahçe'den yana kullandım. Bu benim için geç kalmış bir gelişti. Aslında ben 1.5 bene öncesinden buraya gelmek istiyordum, nasip bugüneymiş. Tercihimden dolayı çok memnunum. Ne kadar iyi bir tercih yaptığımı da şimdi daha iyi görüyorum" diye cevapladı.
"FENERBAHÇE YABANCI SINIRLAMASINI ÇOK İYİ DEĞERLENDİRDİ"
Yabancı sınırlamasıyla yerli oyuncu olarak öneminin daha da arttığının vurgulanması üzerine Alper Potuk, "Bu, bu nbsp; sere alınan bir karar değil. Zaten yabancı sınırlaması düşecek diyorlardı. Bence Fenerbahçe bunu çok iyi kullandı. Ben de Fenerbahçe için her şeyi yapacağım inşallah hayırlısı olur" diye konuştu.
"REKABETTEN KAÇSAM FENERBAHÇE'YE GELMEZDİM
Takım içi rekabetten çekinmediğini belirten Alper, "Rekabet her zaman başarı getirir. Bu da bizim takıma iyi yansır. Ben rekabetten kaçsaydım Fenerbahçe'ye gelmezdim. Rekabetten memnunum. İnşallah da formayı alacağım" dedi.
"FENERBAHÇE'NİN BİR PARÇASI OLMAKTAN MUTLUYUM"
Fenerbahçe'de bulunmanın kendisinde bir baskı oluşturup oluşturmadığının sorulması üzerine ise Alper, "Şu an hiçbir baskı hissetmiyorum. Fenerbahçe'nin bir parçası olduğum için çok mutluyum ve Fenerbahçe'ye layık olmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
"AYKUT KOCAMAN'IN İSTİFASI BENİM İÇİN DE SÜRPRİZ OLDU"
Aykut Kocaman'ın istifasının herkes gibi kendisi için de sürpriz bir gelişme olduğunu belirten Alper, "Bu sürpriz bir gelişmeydi, kimse gibi ben de beklemiyordum. Aykut Hoca istifa etti ve Ersun Hoca geldi. Ersun Hoca burada iyi işler yapacak. İnşallah beraber nice şampiyonluklar yaşarız" dedi.
"MUHTEMELEN 26 NUMARAYI GİYECEĞİM"
Tesisleri çok beğendiğini belirten ve forma numarası hakkında da bilgiler veren Alper, "Tesisler gerçekten inanılmaz. Muhteşem bir tesise sahibiz. Bence de yurt dışına çıkmaya hiç gerek yok. Ben altyapıdan beri Eskişehirspor'da hep 6 numarayı giydim. Burada 6 numarayı Yobo giyiyor. O nedenle ben de büyük ihtimalle 26 numarayı giyebilirim" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...