Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öz babasından ünlü sunucuya şok sözler, 'Onu affetmem'

- Güncelleme:
Öz babasından ünlü sunucuya şok sözler, 'Onu affetmem'

GÜNDEM Haberleri

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un öz babası Timur Esmersoy, kızı hakkında duyanları şoke eden ifadeler kullandı.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un öz babası Timur Esmersoy, kızının kendisinden nefret ettiğini iddia etti. Timur Esmersoy, kızı Burcu Esmersoy ile ilgili özel açıklamalarda bulunurken "Ben Burcu Esmersoy'un kabul etmediği; hatta nefret ettiği öz babasıyım." şeklinde başladığı sözlerini "Benden nefret etme sebepleri kendi düşüncesidir ve kendisini bağlar. Belki kendince haklı sebepleri vardır ama işlerimin bozulması akabinde eşimden ayrılıp evimi home ofis olarak kullandığım günlerde bana hakaretler yağdırmasını öz babası olan bana 'Allah belanı verdi' demesini hiç affedemiyorum. O'nu medyanın şımarttığı bir kız olarak görüyorum." diyerek tamamladı.
Kızıyla yaşadığı problemin kaynağının mal paylaşımı ve para konusuna dayandığını iddia eden Esmersoy, "Burcu'nun annesinden ayrıldıktan sonra ikinci bir evlilik yaptım. O evliliğimden de çocuklarım oldu. Mallarımı tüm evlatlarıma eşit olarak paylaştırdığım halde Burcu ikinci evliliğimden olan çocuklarıma pay vermemden rahatsızlık duydu. Ben onun hakkından çalıp kimseye pay vermedim. Hepsi benim çocuğum. Hepsine eşit olarak dağıttım.." dedi.
Timur Esmersoy sözlerini tamamlarken, "Ümit ile nişanlandığında; İtalyan Massimo ile evlendiğinde hep yanımdaydı ve bana 'babam' diyordu. Fakat maalesef şu anda benden nefret ediyor..." diyerek acı bir iddiada bulundu.
Bakalım güzel televizyon yıldızından; öz babasının bu çarpıcı iddialarına nasıl bir yanıt gelecek?..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...