'Keloğlan'ın Fatma'sı' Fatma Karanfil, meğer Aşk-ı Memnu'da oynamış

Düzenleyen:
'Keloğlan'ın Fatma'sı' Fatma Karanfil, meğer Aşk-ı Memnu'da oynamış

MAGAZİN Haberleri

Keloğlan filminin güzeller güzeli oyuncusu Fatma Karanfil'in Aşk-ı Memnu dizisinde Şaheste Hanım'ı canlandırdığı ortaya çıktı.

Keloğlan filminde şöhreti yakalayan Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Fatma Karanfil'in bir dönemin en çok izlenen ve en çok konuşulan dizisi Aşk-ı Memnu'da oynadığı ortaya çıktı. 

DİZİDE OYNADIĞI DÖNEM KİMSE BİLMİYORDU

Şaheste Hanım'ın Yeşilçam fotoğrafını gören herkes şoke oluyor. Çünkü bizim Şaheste Hanım olarak tanıdığımız Fatma Karanfil aslında Yeşilçam filmlerinde sık sık görülen fakat ismi bilimeyen oyuncular arasında. Fatma Karanfil, 3 Şubat 1952 yılında Eşkişehir'de doğdu. 1968'de Ses Dergisi yarışmasında kazandığı üçüncülükle sinemaya başladı.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA DA OYNAMIŞ

1975'te Ali Kocatepe ile evlenip daha sonra ayrılan sanatçı; Londra'ya tekstil eğitimi almaya gitti. 1984'te ikinci kez evlendi. Göğüs kanserine yakalanıp, atlattıktan sonra, 2001'de yeniden sahnelere döndü. Fatma Karanfil'i Keloğlan Aramızda filminden Keloğlan'ın Fatma'sı olarak da hatırlıyoruz. Fatma Karanfil bir dönemde Çocuklar Duymasın da Dominant Teyze'nin annesi olarak rol aldı.

'Keloğlan'ın Fatma'sı' Fatma Karanfil, meğer Aşk-ı Memnu'da oynamış

'Keloğlan'ın Fatma'sı' Fatma Karanfil, meğer Aşk-ı Memnu'da oynamış'Keloğlan'ın Fatma'sı' Fatma Karanfil, meğer Aşk-ı Memnu'da oynamış

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...