Fenerbahçe için şahitlik yapan futbolcuyu kovdular

- Güncelleme:
Fenerbahçe için şahitlik yapan futbolcuyu kovdular

GÜNDEM Haberleri

UEFA'dan men cezası alan Fenerbahçe'ye şahitlik yapmak için Tahkim Kurulu'na giden heyette yer alan Orhan Şam, kulübü tarafından kadro dışı bırakıldı.

UEFA'dan men cezası alan Fenerbahçe'ye şahitlik yapmak için Tahkim Kurulu'na giden heyette yer alan Orhan Şam, kulübü Kasımpaşa tarafından kadro dışı bırakıldı. Kasımpaşa'nın Orhan'ın sözleşmesini de feshedeceği iddia edildi. Kasımpaşa'nın Fenerbahçe'den transfer ettiği Orhan Şam sürpriz bir şekilde kadro dışı bırakıldı. Orhan, UEFA'nın verdiği 2+1 yıllık men cezasına itiraz eden Fenerbahçe'nin, Tahkim Kurulu'na savunma için götürdüğü heyetin içerisinde yer almış ve F.Bahçe lehine şahitlik yapmıştı. Orhan'ın bu hareketinden rahatsız olan Kasımpaşa yönetimi de 27 yaşındaki oyuncuyu kadro dışı bırakma kararı aldı. Yönetimin Orhan'ın sözleşmesini feshetmek istediği de gelen bilgiler arasında.
BENİM SUÇUM YOK
nbsp;Kararın ardından açıklamalarda bulunan Orhan Şam ise kadro dışı bırakıldığını doğrulayarak, "Çok üzgünüm, ne yapacağımı bilemiyorum. Hiçbir suçum yokken mağdur durumuna düştüm. Bana iki gün önce Kasımpaşa idmanına katılamayacağım iletildi. Babam iki gündür idmanlara katıldığımı zannediyor. Ona bile söyleyemedim" dedi.
FENER'E GERİ DÖNERİM
nbsp;Fenerbahçe'ye geri döneceği yönünde iddialar da olan Orhan, "Tabi ki Fenerbahçe'ye dönmek isterim, her futbolcu Fenerbahçe'de oynamak ister" diye konuştu.
3 YILLIK ANLAŞMASI VARDI
Orhan Şam, Fenerbahçe'nin Alper Potuk transferine karşılık Eskişehirspor'a gönderilecekti. Es-Es'e gitmeyi kabul etmeyen Orhan, Kasımpaşa ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...