Acun, 'Tolgahan'ı turnuvaya almadık'

Acun, 'Tolgahan'ı turnuvaya almadık'

MAGAZİN Haberleri

Tolgahan Sayışman'a gönderme yapan Acun Ilıcalı, 'Turnuvaya geldi, almadık' açıklamasında bulundu.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün Bebek'te obejktiflere yansıdı. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. O Ses Türkiye'nin jürisinde değişiklik yapan Acun Ilıcalı, Hadise'nin yerine Ebru Gündeş'i aldı. Akşam'ın haberine göre bu değişiklikten çok memnun olduğunu belirten Ilıcalı, "Ebru Gündeş'in gelmesinden çok memnunum. Onun da gönlü bizdeymiş. Sorunsuz anlaştık." dedi. Yetenek Sizsiniz jürisinde de yenilik yapan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı "Sergen yerine Eser geldi. Mümkün olduğu kadar jürileri değiştirmek istiyoruz. Bunun sebebi de ünlü, yeni, başarılı ve genç yetenekli arkadaşlarımıza da jürilik hakkı tanımak." dedi.
"TOLGAHAN'I TURNUVAYA ALMADIK"
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile Acun Ilıcalı geçtiğimiz haftalarda playstation karşılaşması yaptı. Maç sonrasında "Acun'u yendim" diyen Tolgahan Sayışman'a şaka yaparak gönderme yapan Acun Ilıcalı "Tolgahan beni her 10 maçta 1 yeniyor ama çok hırslı. Geçen turnuvaya geldi, almadık oturup izledi bizi" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...