Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yiğit Bulut 51 bin TL maaş alacak mı

Yiğit Bulut 51 bin TL maaş alacak mı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanlığına atanan Yiğit Bulut'un maaşı tartışma çıkardı. 51 bin TL alacağı iddia edilen Yiğit Bulut açıklama yaptı.

Kanal 24'ün Genel Yayın Yönetmenliği'nden Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanlığı görevine atanan Yiğit Bulut'un alacağı maaş sosyal medyada tartışma çıkardı. Bulut'un alacağı maaşın 51 bin TL. olduğu iddiası ortaya atıldı. Bu iddia üzerine Yiğit Bulutt witter hesabından bir açıklama yaptı. Bulut iddiaları "kasıtlı ve yalan" olarak nitelendirdi. İşte Yiğit Bulut'un konuya dair tweetleri: ''Sevgili arkadaslar, Basbakanlik maasinin 12 binTLoldugu bir sistemde 51 binTL Basdanismanlik maasi olabilir mi sizce. Bu haberler tamamen Kasitli ve yalan olup amaci belli odaklar tarafindan cikarilmaktadir... Itibar edilmemesini ve bu tip spekulasyon yapanlarin niyetinin Sorgulanmasini rica ediyorum'.'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...