Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski emniyet müdürü sahte kimlikle yakalandı

Düzenleyen:
Eski emniyet müdürü sahte kimlikle yakalandı

YAŞAM Haberleri

Bitlis Emniyet Müdürlüğünce yürütülen FETÖ/PDY operasyonunda eski 4. sınıf emniyet müdürü havalimanında sahte kimlikle yakalandı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi. Çalışmalar neticesinde firari olarak aranan ve KHK ile ihraç edilen eski 4. sınıf emniyet müdürünün dün Muş Havalimanında sahte kimlikle yakalandığı ve sevk olduğu adli mercilerce tutuklandığı ifade edilen açıklamada, “Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile birlikte kararlıkla devam etmekte ve edecektir” denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...