Ozan Tufan'ın yeni adresi belli oldu!

Düzenleyen:
Ozan Tufan'ın yeni adresi belli oldu!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Robin van Persie ile birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan, yurtdışına gidiyor.

Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe'de beklenen patlamayı yapamayan ve hedef adam haline gelen Ozan Tufan son darbeyi Teknik Direktör Aykut Kocaman'dan yemişti... Hollandalı yıldız Robin van Persie ile birlikte kadro dışı bırakılan milli oyuncuya RVP'nin menajeri el attı.

Fenerbahçe'de Antalya kampına davet edilmeyerek kendisine kulüp bulması istenen Ozan Tufan, bir menajeri olmadığı için zor durumda. Kendisine ise Robin Van Persie'nin menajeri Kees Vos sahip çıktı ve yeni adresi belli oldu.

Vos'un Avrupa'da oynamak isteyen yıldız isme "Sana istediğin ülkede takım bulurum. Ancak karşılığında toplam maaşının yüzde 20'sini alırım" teklifinde bulunduğu belirlendi.

Vos'un Ozan'a, iyi ilişkilerinin bulunduğu Premier Lig ekiplerinden Watford'a götürmek için söz bile verdiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Ancak milli futbolcunun Kees Vos'a net bir yanıt vermediği, Cenk Tosun'un Everton'a transferinde aracılık yapan Alman menajerle anlaşmaya çalıştığı öğrenildi. Ancak, Ozan Tufan'ın büyük ihtimalle Premier League ekiplerinden birine imza atması kesin gibi. (Fotomaç)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...