Galatasaray'ın bombası Real Madrid'den...

Düzenleyen:
Galatasaray'ın bombası Real Madrid'den...

SPOR Haberleri

Sol bekte Patrice Evra ve Kwadwo Asamoah seçenekleri masada dururken, Aslan'ın gündemine çok sürpriz bir isim geldi...

Terim Evra'yı son alternatif olarak belirlerken, Asamoah'ta ısrarcı oldu. Ganalı yıldızı Juventus'un bırakmaya yanaşmaması Galatasaray'ı başka alternatiflere sürükledi.

Daha önce Cimbom’a soğuk bakan İspanyol ekibi Real Madrid'in genç yıldızı, kararını değiştirerek “Terim’le çalışmak isterim” mesajı yolladı Bu gelişme üzerine Evra ve Asamoah seçenekleri geri plana düştü.

Galatasaray, Hernandez’i bitirmek için İspanya seferine çıkacak Galatasaray, sol bek arayışında birçok yıldızla ilgilenirken İspanya'dan gelen sürpriz bir haber, rotanın Real Madrid'li Theo Hernandez'e çevrilmesine neden oldu. Daha önce G.Saray'ın kiralama teklifine olumlu bakmayınca gündemden düşen 20 yaşındaki yıldız, kararını değiştirerek Cimbom'a gelebileceği mesajını gönderdi.

Fatih Terim'le çalışmaya hazır olduğunu kaydeden İspanyol asıllı Fransız futbolcunun bu kararı Galatasaray'ın önceliklerini değiştirdi. Sarı-kırmızılı kulüp, yaşı nedeniyle tereddütlü olduğu Evra'yı ve Kwadwo Asamoah'ı beklemeye alarak yönünü Hernandez'e çevirdi. Yöneticiler, Real Madrid ile görüşmek için bu hafta içinde İspanya'ya gidecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...