Galatasaray sol bek transferini bitirmek üzere

Galatasaray sol bek transferini bitirmek üzere

SPOR Haberleri

Sarı-Kırmızılı ekibin, U20 Dünya Kupası'na damga vuran Iraklı Ali Adnan ile her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi.

Ve Galatasaray sol bek transferinde noktayı koymak üzere. Sarı-Kırmızılı ekibin, U20 Dünya Kupası'na damga vuran Iraklı Ali Adnan ile her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi. Ülkemizin ev sahipliğini yaptığı U20 Dünya Kupası'nda sergilediği müthiş futbolla birçok kulübün ilgisini çeken 20 yaşındaki sol bek oyuncusunun, Galatasaray ile yaptığı görüşmelerin oldukça olumlu geçtiği ve son dakikada bir pürüz çıkmaması halinde Ali Adnan'ın kısa süre içinde sarı-kırmızılı formayı giyeceği belirtildi. Irak takımı FC Bağdat'ta görev yapan Ali Adnan'ın, bu akşam oynanan Irak-Gana maçının ardından TT Arena tribünlerine çıkarak Türk taraftarlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirmesi de dikkatlerden kaçmadı.
HOCADAN AL HABERİ!
Öte yandan, Irak U20 Milli Takım Teknik Direktörü Hakim Şakir'in, bu konuyla ilgili sözleri de transferin bittiği iddialarını güçlendirdi. Deneyimli hoca, U20 Dünya Kupası'nda Gana'nın Irak'ı 3-0 yendiği 3.'lük maçının ardından kendisine yöneltilen Ali Adnan sorusuna "Avrupa ve Türkiye'den teklifler geldiği doğru. Açıkçası ben Türkiye'de oynamasını isterim" yanıtını verdi. (HTSPOR)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...