Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Beşiktaş'ın çifte rüyası ve tek endişesi

İşte Beşiktaş'ın çifte rüyası ve tek endişesi

SPOR Haberleri

Tahkim'de Etik Kurulu savunması ile umutlanan Beşiktaş, Fenerbahçe'nin cezası kesinleşirse Şampiyonlar Ligi'ne de gitme şansını yakalayacak. Bu durumda Adebayor transfer edilecek..

Tahkim'de Etik Kurulu savunması ile umutlanan Beşiktaş, Fenerbahçe'nin cezası kesinleşirse Şampiyonlar Ligi'ne de gitme şansını yakalayacak. Beşiktaş'ta 'af' heyacanı... UEFA Tahkim Kurulu'na önceki gün yaklaşık 7 saat ifade veren Beşiktaş'ta 1 yıllık Avrupa'dan men cezasının ertelenmesi bekleniyor. Kartal'da hedef, 1 yıllık cezanın 5 yıl ertelemeli denetime dönüşmesi. nbsp;Eğer bu ceza 15 Temmuz'da kalkarsa Siyah-Beyazlılar, 19 Temmuz'daki Avrupa Kupaları kura çekimine katılacak. Tabii Kartal'ın başka bir merakı da Avrupa Ligi'ne mi Şampiyonlar Ligi'ne mi katılacağı. Malum, Beşiktaş'ın cezası ertelenir, F.Bahçe'nin cezası kesinleşirse Kartal bu kez Şampiyonlar Ligi şansı bulacak. Bu durumda Beşiktaş, 25 milyon euroluk minimum bir gelire de konacak. Hedef ise ilk günden bombayı patlatıp Togolu yıldız Adebayor'u transfer etmek.
ENDİŞE '0' TÖLERANS
Ada'da daha önce Togolu golcü ile görüşen ve anlaşan Siyah-Beyazlılar bu oyuncunun kulübü Manchester City ile de masaya oturup bonservisini 4-5 milyon euroya da olsa alacak.
nbsp;Bu yolda tek endişe ise UEFA'nın 'Sıfır tölerans' prensipi.. Eğer UEFA önyargılı ise Beşiktaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Türkiye Kupası finaliyle ilgili 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nden ceza almasını gerekçe gösterip cezayı kaldırmayabilir. Bunun dışında camia cezanın kalkalacağına inanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...