Taksim'de esnaf provokatörü dövdü, eylemciler intikam için döndü

Taksim'de esnaf provokatörü dövdü, eylemciler intikam için döndü

GÜNDEM Haberleri

İstiklal Caddesi'nde olay çıkaran Gezi eylemciler, Ayhan Işık Sokağı'nda polisten kaçarken canından bezen sokak esnafının hışmına uğradı.

Taksim İstiklal Caddesi'nde olay çıkaran Gezi eylemcileri, Ayhan Işık Sokağı'nda polisten kaçarken canından bezen sokak esnafının hışmına uğradı. Esnafla eylemciler arasında sözlü tartışma yaşandığı sırada sokağa giren polis gruba doğru boyalı mermi attı. Grup dağılınca polis geri çekildi. Bu sırada bir grup esnafın bir eylemciyi darp ettiği görüldü. Esnaf görüntü alan basın mensuplarına da tepki gösterdi. Bir süre sonra intikam için sokağa geri gelen eylemciler esnafın sokakta duran masa ve sandalyerine saldırdı. Bazı eylemciler masa ve sandalyeleri dükkanlara doğru fırlatırken, bazı eylemcilerin ise kepengi yarıya kadar açık olan dükkandan içeri yanıcı maddeler attığı görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...