Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Yılmaz'dan Fener'e gözdağı

Düzenleyen:
Burak Yılmaz'dan Fener'e gözdağı

SPOR Haberleri

Antrenmanda sakatlanan Burak Yılmaz, Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe maçıyla sahalara döneceğini belirterek, "Gollerle döneceğim." dedi.

Süper Lig’de sezonun ikinci yarısına hazırlanan Trabzonspor’da geçtğimiz günkü idmanda yapılan çift kale maçta Abdülkadir Ömür'ün darbesiyle sakatlanan Burak Yılmaz'ın Türkiye Kupası ve ligde üst üste karşılaşacakları Konya maçlarında oynamayacağı kesinleşti.

Burak Yılmaz'ın Trabzon’daki Fenerbahçe karşılaşmasında sahada olacağı ifade edildi.

“Ne yapıp edip o mücadelede oynayacağım. O zamana kadar hazır hale geleceğim” diyen 32 yaşındaki yıldız, "Bir hatırlatma yapayım. İlk yarının ikinci maçında İstanbul’daki Fenerbahçe ile berabere biten mücadelede gol attım ama sakatlanıp çıkmıştım. Şimdi de aynı durum söz konusu olmasın diye kendime çok iyi bakıyorum. Konya’ya karşı forma giymeyip F.Bahçe maçına sorunsuz çıkmayı hedefliyorum ve gollerimle başlamak istiyorum" dedi.

"KUPAYA İNANIYORUZ"

Burak, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Kampımız güzel bir ortamda geçiyor. Harika çalışıyoruz. Trabzon’un şampiyonluk yarışının içerisinde olacağına inanıyoruz. İkinci yarıda tribünler hep dolu olsun ki şampiyonluk yarışında bizim yanımızda olduklarını daha fazla bizlere hissettirsinler."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...