Üniversite personelini taşıyan minibüs kaza yaptı: 7 yaralı

Düzenleyen:
Üniversite personelini taşıyan minibüs kaza yaptı: 7 yaralı

YAŞAM Haberleri

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Atçılık Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ve personelini taşıyan minibüs kaza sonrası alev alırken, kazada 7 kişi yaralandı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi personelini taşıyan minibüs kaza yaptı. Kaza, Eskişehir- Ankara karayolunun 39.uncu kilometresinde Mesudiye mevkiinde meydana geldi. ESOGÜ Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ile personeli okula götüren minibüs, kayganlaşan yoldan şarampole yöneldi. Üniversiteye ait minibüste bulunan 7 kişi yaralanırken, olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıların ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmasının ardından kısa bir süre sonra minibüs birden alev alev yanmaya başladı.  Tedavi altına alınan 4 kişinin taburcu olacağı öğrenilirken, Yüksekokul Sekreteri Muzaffer Alkış ile öğretim görevlileri Ali Ekber Ün ve Ahmet Kahraman'ın bir süre daha gözetim altında kalacakları öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...