WhatsApp'a yeni özellik geldi

Düzenleyen:
WhatsApp'a yeni özellik geldi

TEKNOLOJİ Haberleri

Whatsapp kullanıcılarına büyük bir müjde verdi. Google Play Beta Program kapsamında 2.18.4 sürümüyle birlikte sesli ve görüntülü görüşme arasında kolayca geçiş sağlanabilecek.

Dünyanın en fazla tercih edilen mobil uygulamaları arasında yer alan WhatsApp, yeni özellikleri test etmeye devam ediyor. Geçen sene birçok farklı yenilikle kullanıcıların karşısına çıkan servis, şimdi de görüntülü görüşme özelliğini aktif etmeye hazırlanıyor. Google Play Beta Program kaydı olanlar 2.18.4 sürümüyle birlikte bu yenilikten faydalanabiliyor.

Artık bu sayede WhatsApp üzerinden konuşma sırasında görüntülü görüşme kolayca aktif edilebiliyor. Bunun için kamera simgesine tıklayıp karşı tarafa teklif göndermek yeterli. Akabinde karşı taraf teklifi kabul ederse görüntülü görüşme otomatik olarak başlıyor. Böylece metin mesajı yerine sesli ve görüntülü bir şekilde iletişim kurmak mümkün hale geliyor. Elbette karşı taraf görüntülü görüşmeyi reddettiğinde sesli konuşmaya devam edilebiliyor. Ayrıca kısa süre içinde uygulama kapsamının daha da genişlemesi söz konusu. Zira bu sayede Android 6.0 ve daha yeni bir Android sürümünün kurulu olduğu hemen her cihazda WhatsApp bu özellikle güncellenebilir hale geliyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...