Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suriyeli muhaliflerden BM'ye çağrı

/ Kaynak: AA
Suriyeli muhaliflerden BM'ye çağrı

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye Muhalifler ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu, Birleşmiş Milletler'den alıkonulan 200 kişinin serbest bırakılması için Esad'a çağrı yapmasını istedi.

Suriye Muhalifler ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK), "Başkent Şam'ın Kabun semtinde bir camide rejim güçleri tarafından alıkonulan 200 kişinin bırakılması" için Birleşmiş Milletler'den Esed rejimine acil uyarı yapması çağrısında bulundu. SMDK'dan yapılan yazılı açıklamada, uluslararası toplumdan, camide tutulan 200 kişinin bırakılması için Esed rejimine acil uyarı yapması talebinde bulunuldu. Açıklamada, "Geçtiğimiz saatlerde Esed rejimine bağlı çok sayıda zırhlı birliğin bölgeye girdiği bilgisinin gelmesinin ardından, bölgede kalan binlerce sivilin katliamından endişe edilmektedir'' denildi. Şam'ın Berze ve Kabun semtlerinin 7 aydır abluka altında olduğuna değinen SMDK, bölgenin savaş uçaklarıyla bombalandığına da dikkati çekti.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...