Mustafa Denizli, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda takım olamadık

Mustafa Denizli, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda takım olamadık

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli, 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nı değerlendirirken, "Türkiye geçmişte bu tip turnuvalarda iyiydi ama bu kez takım olamadık" dedi.

Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli, 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nı değerlendirirken, "Türkiye geçmişte bu tip turnuvalarda iyiydi ama bu kez takım olamadık" dedi. Teknik direktör Mustafa Denizli, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nı FIFA'nın internet sitesine değerlendirdi. İşte satır başları şöyle: "Türkiye'nin gençleri geçmişte bu tip turnuvalarda iyiydi ama bu sefer birlik olamadık. Tabii ki Fransa'nın erken turda karşımıza çıkması performansımızı etkiledi." "Dünya Kupası kadrosunda yer alan Irak gibi ülkelerin futbolcuları bu turnuvalar sayesinde önemli liglere gidebilir." "Arjantin ve Brezilya'nın katılmaması handikaptı ama futbol felsefesi olarak İngiltere ve Almanya'yı çok beğendim." "Bu yaşadığımız deneyim, gelecekte ev sahipliği yapacağımız turnuvalar için ülkemize çok yardımcı olacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...