Adana'da trafik kazası: 8 yaralı

Düzenleyen:
Adana'da trafik kazası: 8 yaralı

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir mezarlığın içindeki tuvalette, biri başı kesilerek öldürülen, diğeri de kan içinde 2 tavuk bulundu. Belediye çalışanları tarafından tuvaletten çıkarılan tavuklardan yaralı olanın da öldüğü öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, D-400 Karayolunun merkez Yüreğir ilçesi Köklüce  Mahallesi yakınında Mustafa İşçioğlu yönetimindeki 31 ZF 484 plakalı mandalina  yüklü kamyon kontrolden çıkarak önünde seyreden 80 M 7070 plakalı minibüs, 01 VP  136 plakalı kamyonet ve 01 S 0034 plakalı servisle çarpıştı.

Kazada devrilen kamyonun sürücüsü İşçioğlu ile diğer araçlardaki  Mürsel Çetinkıran, Ramazan Yılmaz, Hasan Kurt, Özden Çelik, Kayhan Bulut, İlker  Öz ve Mehmet Taşdöven yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk  edildi.Kaza sonrası kapanan yol, araçların olay yerinden kaldırılmasının  ardından yeniden ulaşıma açıldı.Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu  belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...