Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Saakaşvili Ukrayna istihbaratına ifade verdi

Düzenleyen:
Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Saakaşvili Ukrayna istihbaratına ifade verdi

DÜNYA Haberleri

Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Saakaşvili, "suç örgütüne yardımcı olmak" iddiasıyla Ukrayna Güvenlik Servisinde ifade verdi.

Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, "suç örgütüne yardımcı olmak" iddiasıyla Ukrayna Güvenlik Servisinde verdiği ifade sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı.Saakaşvili, çağdaş Avrupa'da hiç kimsenin barış nitelikli protesto eylemlerini sorgulamadığını ve bu yüzden kimsenin suçlanmadığını belirtti. 

Yaptığı protestoların içeriği ve katılımcılarıyla ilgili Ukrayna istihbaratına açıklamalarda bulunduğunu anlatan Saakaşvili, "Yarından itibaren ülkeyi dolaşarak yeni hükümet için insanlar seçmeye başlayacağım. Paramızı çalmayacak, Ukrayna’yı yok etmeyecek, ülkeyi başka metotlarla yönetecek yeni insanlar bulmalıyız." ifadesini kullandı.Saakaşvili, suç örgütlerine yardım ettiği ve onların suçlarını örttüğü iddiasıyla Ukrayna istihbarat görevlilerince gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...