Hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak? (İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek?) | 11 Ocak Su Kesintisi

Düzenleyen:
Hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak? (İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek?) | 11 Ocak Su Kesintisi

YAŞAM Haberleri

İSKİ İstanbullulara dün kötü bir haber vermişti. Arızadan dolayı İstanbul'da 10 ilçeye su verilmeyecekti. Susuz kalacağını duyan vatandaş ise tedbir almak için "Hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak, İstanbul'da sular ne zaman gelecek" diye arattı. Peki İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 11 Ocak (bugün) 15.00'a kadar sürecek kesintisi vatandaşlara sıkıntılı anlar yaşatacak gibi. İşte Ocak su kesintisi haberleri... İSKİ'den yapılan son açıklamaya göre Üsküdar Bulgurlu - Çamlıca bölgelerine su verilmeye başlandı.

11 ocak su kesintisi haberleri ile ilgili merak ettiklerinize haberimizde ulaşabilirsiniz. Dün İSKİ 10 ilçeye su verilmeyeceğini açıklamıştı. Tedbir almak isteyen vatandaş ise hemen Hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak? İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? sorularını aratmaya başladı. İSKİ suların bugün 15.00'da evlere verileceğini açıkladı. İşte 11 Ocak'tan su kesintisi yaşayacak ilçeler... 

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), ana isale hattında dış etken nedeniyle meydana gelen arızaya müdahale edildiğini açıklarken bugün bazı bölgelerde su kesintisi yaşanacağını açıkladı. Peki hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak, sular ne zaman gelecek?

su kesintisi.jpg

İSKİ GÜZEL HABERİ VERDİ

İSKİ tarafından yapılan açıklamada Üsküdar Bulgurlu- Çamlıca arasındaki Ana İsale Hattında meydana gelen arızanın giderilerek, kesintinin yapıldığı bölgelere su verilmeye başlanacağı belirtildi.

''SU VERİLMEYE BAŞLANDI''

İSKİ'den yapılan açıklamada, "Üsküdar Bulgurlu - Çamlıca arasındaki Ana İsale Hattında meydana gelen arıza, gece boyunca ekiplerimizin yoğun çalışması neticesinde tamamlanarak su verilmeye başlanmıştır. Hatta yeterli basıncın oluşmasıyla sahil kesimlerine öğle saatlerinde su ulaşacaktır. Yüksek kesimlere ise yeterli basıncın oluşması ve hatların dolmasıyla su temini sağlanacaktır" denildi.

HANGİ İLÇELERDE SU KESİNTİSİ YAŞANACAK?

İstanbul’da, Ümraniye, Kadıköy ve Fatih ilçelerinin bir kısmı, Zeytinburnu ilçesinin tamamı ile Beşiktaş, Sarıyer, Beyoğlu, Bakırköy ve Beykoz ilçelerinin sahil kesiminde bugün saat 15.00'e kadar su verilemeyecek. 

İSTANBUL'DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden (İSKİ), yaşanacak su kesintisine ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı. Ana isale hattında dış etken nedeniyle meydana gelen arızaya müdahale edildiği aktarılan açıklamada bazı bölgelerde bugün saat 15.00'e kadar su kesintisi yaşanacağı aktarıldı. 

İSKİ'den yapılan yazılı açıklamada, "Ümraniye, Üsküdar, Kadıköy ve Fatih ilçelerinin bir kısmı, Zeytinburnu ilçesinin tamamı ile Beşiktaş, Sarıyer, Beyoğlu, Bakırköy ve Beykoz ilçelerinin sahil kesiminde saat 15.00'e kadar su kesintisi yaşanacağını kıymetli İstanbullulara üzülerek bildiririz" ifadelerine yer verildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...