Eneramo bekleyişi

Eneramo bekleyişi

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulüp Doktoru İsmail Başöz, kalp ritminde bozukluk tespit edilen Nijeryalı oyuncu için verilecek tam teşekküllü raporu beklediklerini söyledi.

Beşiktaş'ta Eneramo şoku yaşanıyor. Nijeryalı oyuncunun sağlık kontrollerinde kalp ritminde bozukluk tespit edilmesi siyah-beyazlılara geri adım attırdı. Beşiktaş Kulübü Doktoru İsmail Başöz, transferi aşamasında sağlık engeline takılan Michael Eneramo ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Eneramo'ya yapılan ilk kontrollerde genel bulguların yeterli olmadığını dile getiren Başöz; "Hastane ve biz, detaylı tetkiklere geçme ihtiyacı hissettik. Bunlar 2-3 gün süren ikinci aşama tetkiklerdir. Bu tetkikler, şu anda değişik yerlerde ve değişik biçimlerde sürdürülüyor" dedi.
ONUN ALTERNATİFİ BOBO nbsp;
Sonuçlara göre yeni bir rapor hazırlayacaklarını söyleyen Başöz, "Bu raporların pazartesi gününe kadar açıklanacağını tahmin ediyorum. Kalp atışlarında ritim bozukluğu olduğu doğru. Raporlar tamamlanmadan transferine engel olup olmayacağı şeklinde bir yorum yapamam" dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic de St.Pauli maçı sonrasında, "Umarım her şey yolunda gider. Eneramo beğendiğim ve kadroda olmasını istediğim bir isim" demişti. Eneramo için raporlar olumsuz olursa siyah-beyazlılar eski oyuncuları Bobo için Kayseri'nin kapısını çalacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...