Neziroğlu'ndan Türkiye’deki futbol kulüplerine çağrı

Düzenleyen:
Neziroğlu'ndan Türkiye’deki futbol kulüplerine çağrı

SPOR Haberleri

Türkiye’nin Hartum Büyükelçisi İrfan Neziroğlu, sosyal medyadan yaptığı çağrıları karşılıksız bırakmayan Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu’na teşekkür etti.

Gelen formaların ilk olarak Türkiye Maarif Vakfı (TMV) Hartum Okulunun futbol takımına dağıtıldığı söyleyen Neziroğlu, “Sudanlı gençlere çok sevdikleri Türk takımlarının formalarını giydirmek istiyoruz. Evlerde, okullarda, sokaklarda Türk takımlarının formalarını görmek istiyoruz.” dedi.

"Ne kadar çok forma o kadar çok taraftar"

Neziroğlu, bazı futbol kulüplerinin çağrıya uyarak forma gönderdiklerini kaydederek, "Başta Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor olmak üzere bütün takımlarımızın Sudan’a forma göndermelerini istiyoruz. Sudanlı gençlerin üzerlerinde Avrupa takımlarının formalarını görüyoruz. Bundan böyle neden çok sevdikleri Türk takımlarının formalarını giymesinler? Bu çağrımıza bütün takım yöneticilerinin destek vermesini bekliyoruz." diye konuştu.

Ne kadar çok forma dağıtılırsa takımların Sudan’da o kadar taraftar kazanacağına işaret eden Neziroğlu, "Gönderilecek formalardaki tek kriterimiz önünde ay-yıldız amblemimizin yer almasıdır. Sırt bölümünde Türkiye ile birlikte kulübün adı yazılabilir." ifadesini kullandı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...