Iraklı Ali Adnan'ın hocası Türkiye'yi istiyor

/ Kaynak: AA
Iraklı Ali Adnan'ın hocası Türkiye'yi istiyor

SPOR Haberleri  / AA

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda dördüncü olan Irak'ın Teknik Direktörü Hakim Şakir, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda dördüncü olan Irak'ın Teknik Direktörü Hakim Şakir, Fransa'ya 3-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Hakim Şakir, Gana'nın kendilerine göre daha istekli olduğunu vurgulayarak, "Kazanmak isterdik ama olmadı. Ancak bu turnuvada bulunmak, Türkiye'de olmak güzeldi. Biz turnuva boyunca kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık" diye konuştu. Ayrıca Galatasaray'ın, oyuncuları Ali Adnan ile ilgilendiğine yönelik haberlerin belirtilmesi üzerine de kısa bir açıklamada bulunan Şakir, "Ali Adnan'ı istemeleri gayet normal. Kendisine Avrupa'dan da teklifler geliyor. Tabii istediği yere gidecek ama ben Türkiye'de oynamasını isterim" değerlendirmesinde bulundu.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...