Balıkesir'de zincirleme kaza, ölü ve yaralılar var

/ Kaynak: İHA
Balıkesir'de zincirleme kaza, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Balıksir'in Dursunbey ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 12 kişi ise yaralandı.

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 12 kişi ise yaralandı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada ambulanslar ile hastaneye kaldırılan yaralılardan 2'sinin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. nbsp;Edinilen bilgiye göre, Dursunbey İlçesine bağlı Selimağa köyü girişinde bulunan taş ocağı önünde gece saat 00.45 sularında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı. İddiaya göre, Dursunbey'den Balıkesir yönüne seyir halinde olan Süleyman Konak'ın kullandığı 10 VE 903 plakalı saman yüklü traktöre, arkadan gelen Niyazi Çam'ın kullandığı 10 VD 391 plakalı otomobil çarptı. Bu esnada Balıkesir'den Dursunbey yönüne gitmekte olan Hasan İnce'nin kullandığı 10 DN 186 plakalı üçüncü araç da diğer araçlara çarpmamak için sürücünün son anda direksiyonu kırmasıyla şarampole yuvarlandı. Meydana gelen zincirleme kaza sonrası olay yeri yaralılar ile dolarken yolda seyreden diğer araçlar kaza yapan vatandaşlara yardım için koştu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Can pazarı yaşanan kazada etrafa dağılan yaralılar çevredekilerin de yardımıyla ambulanslara taşındı. Dursunbey Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı Şevket Çam isimli şahıs hayatını kaybederken, durumları ağır olan Ayşe Çam ve Habibe Çakıcı isimli yaralıların ise Balıkesir'e sevk edildiği bildirildi. Diğer yaralılar Meryem Çam, Canan Dağdelen, Süleyman Konak, Hasan İnce, İbrahim İnce, Niyazi Çam, Ayşe Köken, Ayşe İnce, Ramazan Mert ve Firdevs İnce'nin Dursunbey Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor. Kazada ölen Şevket Çam'ın cenazesi ise savcının yaptığı otopsiden sonra yakınlarına teslim edildi.BENZİN VE SAMANLA KAPLI YOL TRAFİĞE KAPATILDI
Kazanın ardından Dursunbey Devlet Hastanesi'ne akın eden yaralı yakınları büyük panik yaşarken, yaralıların getirişi sırasında feryat sesleri yükseldi. Sağlık personelinin seferber edildiği hastanede güvenlik önlemleri artırıldı. Kaza yerinde ise jandarma ve polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken araçlardan dökülen benzin ve samanların kapladığı yolun her iki tarafı da tedbir amacıyla trafiğe kapatıldı. Dursunbey Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri yola çevreye saçılan saman ve benzini uzun uğraşlar sonrası temizledi. Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç hastanede yaralılar ve kaza hakkında bilgi aldı. Dursunbey Cumhuriyet Başsavcılığının trafik kazası ile ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...