LG'de Windows 8 dönemi

LG'de Windows 8 dönemi

TEKNOLOJİ Haberleri

Yıllardır Android işletim sistemli akıllı telefon modelleri piyasaya süren LG, Windows Phone 8 işletim sistemli telefon üretmeye hazırlanıyor.

Nokia'nın Windows Phone 8 pazarını domine etmeye başlamasının ardından firmalar gözlerini WP8 pazarına çevirdi. Light Reading India'nın haberine göre LG Hindistan yöneticilerinden Soon H. Kwoon, nbsp;Windows Phone 8 işletim sistemli akıllı telefonlar üzerinde çalıştıklarını doğrularken, telefonla veya telefonlarla ilgili bilgi vermedi. LG'nin ilk Windows Phone 8 işletim sistemli telefonu hakkında tek bilinen şey telefonun üzerinde çalışıldığı ve çok yakında karşımıza çıkacak olması. LG'nin şuan için önceliğini yeni Android işletim sistemli amiral gemisi Optimus G2'ye ve Google Nexus 5 modeline yönlendirmiş dutumda. Optimus G ve Nexus 4'ün büyük beğeni ve başarılı satış rakamları elde etmeleri LG'nin önceliğinin Android işletim sistemli modellerde olduğunun bir göstergesi. Anvak LG Windows platformunda yeni bir oyuncu değil. Firmanın 2010 yılında Windows Phone 7 işletim sistemiyle birlikte piyasaya sürdüğü Optimus Q7 modeli bulunuyor. Windows Phone 8 pazarını domine eden isim şimdilik Nokia ve platforma sıkı sıkıya bağlanmış durumda. Geçtiğimiz hafta WP8'li 41 mega piksellik Lumia 1020 modelinin tanıtılmasıyla Nokia, diğer üreticileri zor durumda bırakmış olabilir. Artık WP8 pazarına girmeye niyetli olan LG gibi firmalar Android platformunda olduğu gibi farklılık oluşturacak özellikleriyle diğer modellerden ayrılmak zorunda kalacaklar.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...