Pastırmalı Tavuk
RAMAZAN 2013 Haberleri
Tavuk göğüslerini döverek inceltin. Folyoya serip ortasına 1 dilim pastırma ve rendelenmiş kaşarları koyun.
Malzemeler:
gt; 4 adet tavuk göğsü
gt; 4 dilim pastırma
gt; 50 gr kaşar peyniri
gt; 1 tutam karabiber
gt; 1 tutam kekik
gt; 1 tutam tuz
Yapılışı:
Tavuk göğüslerini döverek inceltin. Folyoya serip ortasına 1 dilim pastırma ve rendelenmiş kaşarları koyun. Karabiber, kekik ve tuzunu da ilave edin. Ardından folyo ile birlikte tavuğu boru şeklinde kıvırın. Uçları hava almayacak şekilde kıvrılan ruloları kaynamış suya atarak 10 dakika pişirin. Folyodan çıkan tavuk rulosunu dilimleyerek servis edin.
Tarifi "www.yemekzevki.tv"den izleyebilirsiniz.
##tgvideo##