Gayrimenkulde Katar etkisi

Gayrimenkulde Katar etkisi

EMLAK Haberleri

Cityscape’nin ardından 17-19 Ocak’ta Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilecek Expo Turkey by Qatar fuarı uluslararası alanda faaliyet gösteren yatırımcıları bir araya getirecek.

Fuarlarda yabancı yatırımcıların Türkiye gayrimenkullerine olan ilgisi yatırıma bağlı olarak  ciddi anlamda artış gösteriyor. Türk İnşaat sektöründeki prestijli projelerin tanıtılacağı Expo Turkey by Qatar fuarına yaklaşık 150 Türk firması katılacak. 

emlaktasondakika.com oturum düzenliyor
2017'in ardından 2018 yılında da Expo Turkey by Qatar fuarının medya sponsoru olan emlaktasondakika.com düzenleyeceği oturumla organizasyondaki tüm gelişmeleri canlı yayınlarla Türkiye'deki takipçilerine aktaracak. Expo Turkey by Qatar Fuarı panel alanı'nda emlaktasondakika.com tarafından gerçekleştirilecek “Gayrimenkulde Katar Etkisi” başlıklı oturuma MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Teknik Yapı Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen, FYP Proje Geliştirme ve Pazarlama Kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson ile Fikirevim Ajans Başkanı Necmi Çiçekçi katılacak.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...