Bursaspor'dan transferde iki bomba

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'dan transferde iki bomba

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'dan iki bomba, transfer çalışmalarına hız kazandıran Bursaspor'un Renato Civelli ve Sebastian Frey ile büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi.

Transfer çalışmalarına hız kazandıran Bursaspor'un Renato Civelli ve Sebastian Frey ile büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi. nbsp;Yerli transferde Yasin Pehlivan ve Şamil Çinaz, yabancı transferde ise İtalyan ekibi Milan'ın Nijeryalı sol bek oyuncusu Taye Taiwo'yu kadrosuna katan yeşil-beyazlılar, transferde 8 gün süren sessizliğini bozdu. Bursaspor yönetimi, Teknik direktör Hikmet Karaman'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği defans oyuncusu Renato Civelli ve kaleci Sebastian Frey ile büyük oranda el sıkıştı.Geçtiğimiz sezon Fransa'nın Nice kulübünde forma giyen 29 yaşındaki Renato Civelli'nin kulübü ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından görüşmelerini hızlandıran yeşil-beyazlı yönetim, Arjantinli oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı. Geçtiğimiz sezon takımı adına 38 karşılaşmaya çıkan Civelli, 6 gol, 1 asistlik performans sergiledi. nbsp;Yeşil-beyazlılar, uzun süren görüşmelerin ardından Genoa'nın 33 yaşındaki Fransız kalecisi Sebastian Frey ile de imza aşamasına geldi. Geçtiğimiz yıl takımı adına 36 lig karşılaşmasında forma giyen 33 yaşındaki Fransız file bekçisi, kalesinde toplam 49 gol gördü.




SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...