Glee dizisinin yıldızı otel odasnda ölü bulundu

Glee dizisinin yıldızı otel odasnda ölü bulundu

DÜNYA Haberleri

ABD'de izlenme rekorları kıran Glee dizisinin yıldız oyuncusu Cory Monteith, Kanada'da bir otel odasında hayatını kaybetti

ABD'de Fox kanalında yayınlanan Türkiye'de de çok sevilen Glee dizisinin yıldızı Cory Monteith, Kanada'da bir otel odasında ölü bulundu. Vancouver polisinden yapılan açıklamada Fairmont Pacific Rim otelinde bulunan 31 yaşındaki Cory Monteith'in ölümün nedeninin henüz kesinleşmediği ancak cinayet ihtimali olmadığı belirtildi. 6 Temmuz tarihinden bu yana otelde kalan Monteith'in bugün odasını boşaltması gerektiği, zamanında check-out yapmaması üzerine görevlilerin odasına girerek genç aktörün cansız bedenini bulduğu bildirildi. Monteith'in uyuşturucu sorunları olduğu biliniyordu. 2009 yılından bu yana Glee'de Finn Hudson karakterini canlandıran oyuncu geçtiğimiz nisanda bir rehabilitasyon kliniğine yatmıştı. Monteith sorunlarını gizlemiyordu. 2011'de Parade dergisine verdiği röportajda 13 yaşında uyuşturucu kullanmaya başladığını, 19 yaşındayken annesi ve arkadaşlarının müdahalesiyle rehabilitasyona girdiğini açıklamıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...