Sinan Bolat ile dört yıllık imza iddiası

Sinan Bolat ile dört yıllık imza iddiası

SPOR Haberleri

Allan McGregor ile yolların ayrılmasının ardından kaleci arayışlarına devam eden Beşiktaş'ın, bu sorunu çözmeye çok yaklaştığı ifade edildi.

Trabzonspor ile Tolga Zengin için yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan Beşiktaş, smi tekrar transfer gündemine dahil olan Sinan Bolat anlaşmaya çok yakın... Belçika'da yayın yapan Walfoot.be'de yer alan haberde, siyah beyazlı ekibin Tolga transferini rafa kaldırdığı ve Sinan Bolat ile görüşmelere başladığı belirtilirken, Beşiktaş cephesi ile milli kaleci arasında yapılan görüşmede anlaşmaya varıldıği iddia edildi. Standart Liege ekibi ile sözleşmesi sona eren kalecinin 4 yıl için Beşiktaş ile anlaştığı ve kısa bir süre içerisinde transferin resmiyet kazanacağı belirtildi.
1.5 MİLYON EURO İMZA PARASI İSTEMİŞTİ
İsmi Beşiktaş ile 2012-2013 sezonu devre arasında anılmaya başlayan Sinan Bolat ile Beşiktaş yönetimi sezon sonunda görüşmelere başlarken Allan McGregor'un Hull City'ye satılmasının ardından görüşmelere hız verilmiş ve oyuncunun menajeri ile temaslarda bulunulmuştu. Ancak bonservisi elinde olan milli kalecinin 1.5 Milyon Euro imza parası istemesiyle görüşmeler tıkanırken Beşiktaş rotayı Trabzonsporlu fle bekçisi Tolga Zengin'e çevirdi. Trabzonspor'un ise Tolga Zengin için talep ettiği 3 Milyon Euro'luk bonservis bedelini fazla bulan Beşiktaş yönetimi bu transferi geçici süreyle rafa kaldırırken Kartal'da rota tekrar Sinan Bolat'a çevrildi. Beşiktaş yönetiminin yeni sezonda mutlaka yerli ve eldivenleri emanet edebilecek bir kaleci ile yola devam etmek istediği bilinirken Kartal'da Avusturya'da yapılacak ikinci etap kampı öncesinde transferin netlik kazanması bekleniyor.
TOLGA'DA HER ŞEY BİTTİ Mİ?
Bu arada Belçika basınında yer alan Sinan Bolat iddiasına rağmen Beşiktaş yönetimi Tolga Zengin'den de vazgeçmiş değil. Siyah beyazlı ekibin Almanya kampında karşı karşıya geldiği St. Pauli maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı. Tolga Zengin için bizzat başkan Fikret Orman'ın transferde devreye girdiğini ifade ederken deneyimli eldivenin ismi son günlerde Galatasaray ile de anılıyor. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...