Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankaraspor, Furkan Şeker'i renklerine bağladı

/ Kaynak: CHA
Ankaraspor, Furkan Şeker'i renklerine bağladı

SPOR Haberleri  / CHA

2013 - 2014 sezonunda PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan takımlarından Ankaraspor genç oyuncu Furkan Şeker'i renklerine bağladı.

2013 - 2014 sezonunda PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan takımlarından Ankaraspor A.Ş., 21 yaşındaki genç oyuncu Furkan Şeker'i renklerine bağladı. nbsp;Beşiktaş'ın altyapısında yetişen ve geçen sezon Göztepe forması giyen 21 yaşındaki genç oyuncu Furkan Şeker, Ankaraspor'a imza attı. Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan mavi - beyazlı Başkent ekibi, sağ bek ve stoper mevkilerinde oynayan genç oyuncuyla 3 yıllığına anlaştı. nbsp;Ankaraspor'la anlaştığı için mutluluğunu dile getiren genç oyuncu, "Yeni kurulan bir takımız ve tez zamanda birbirimizle kaynaşarak tam anlamıyla bir takım olabilmeyi amaçlıyoruz. Nitekim takıma katıldığım şu birkaç günlük süre zarfında takım içindeki kaynaşmanın, arkadaşlığın ve paylaşımın oldukça üst seviyelerde olduğunu gördüm. Yani sıfırdan yeni kurulan bir takım olmasına rağmen, sanki oyuncular yıllardır birbirlerini tanıyormuş gibi. Bu da açıkçası hedeflediğimiz Süper Lig'e yükselebilmenin en büyük anahtarı diye düşünüyorum. Başarı için buradayız ve inşallah sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf bizler oluruz." ifadesinde bulundu. nbsp;
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...