Arda Turan Selçuk’u sildi sosyal medyada kampanya başlatıldı!

Düzenleyen:
Arda Turan Selçuk’u sildi sosyal medyada kampanya başlatıldı!

SPOR Haberleri

Arda Turan'ın Medipol Başakşehir'e transfer olmasının ardından sosyal medyada ilginç gelişmeler yaşanıyor...

Barcelona’dan Başakşehir’e kiralanan ve dün İstanbul’a gelen Arda Turan’a Galatasaray taraftarlarının tepkisi çığ gibi büyüyor…

Türkiye’ye tekrar dönen Arda Turan, Instagram’da eski takım arkadaşı Selçuk İnan’ı sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle takipten çıkardı. Bunun üzerine sarı kırmızılı taraftarlar da sosyal medyada #UNFArda etiketiyle bir kampanya başlattı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Barcelona’da oynadığı dönemde katıldığı bir televizyon programında ‘Türkiye’ye dönersem Galatasaray’dan başka bir takımda oynamam’ diyen eski kaptanlarının bu görüntülerini sosyal medyadan paylaşan sarı kırmızılı taraftarlar, twitter ve Instagram’da ‘Arda’yı takipten çıkarma kampanyası’ başlattı.

Arda Turan Selçuk’u sildi sosyal medyada kampanya başlatıldı!

IŞIL ALBEN’DEN METİN OKTAY’LI GÖNDERME 

Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ve kadın basketbol takımının kaptanı Işıl Alben de Arda’yı Instagram’dan sildi. Metin Oktay’ın “Bizi sevenleri üzmeyelim baba” mesajını paylaşan Alben’in Arda’ya gönderme yaptığı ve kampanyaya destek olduğu öne sürüldü. Arda’nın Twitter hesabındaki takipçi sayısının bu krizin ardından bir hayli azaldığı görüldü.

Başakşehir’deki yeni takım arkadaşlarını takip etmeye başlayan Arda Turan’ın Milli Takım’da ve Galatasaray’da aralarının çok iyi olduğu bilinen Selçuk’u neden takipten çıkardığı ise hala bilinmiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...