Elektrik arızası İZBAN seferlerini aksattı

/ Kaynak: CHA
Elektrik arızası İZBAN seferlerini aksattı

YAŞAM Haberleri  / CHA

İzmir Banliyö Taşımacılığı Sistemi (İZBAN) AŞ'nin Menemen-Aliağa arasındaki elektrik arızası nedeniyle aksayan tren seferleri başladı.

İzmir Banliyö Taşımacılığı Sistemi (İZBAN) AŞ'nin Menemen-Aliağa arasındaki elektrik arızası nedeniyle aksayan tren seferleri başladı. nbsp;Aliağa ile Menderes ilçeleri arasında yolcu taşıyan İZBAN AŞ'nin tren seferleri, Menemen-Aliağa arasındaki elektrik arızası sebebiyle aksadı. Bu sabah saat 07.00'den itibaren Aliağa-Menemen arasındaki ulaşım, belediye otobüsleri ile sağlandı. İZBAN istasyonlarında yapılan anonslarda Aliağa-Menemen hattındaki elektrik arızası nedeniyle İZBAN trenlerinin çalışmadığı, bu hattaki ulaşımın ESHOT'a ait belediye otobüsleri ile sağlandığı duyuruldu. Başlatılan çalışmalar sonucu arıza giderilerek seferler normale döndü.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...