Demet Sağıroğlu müziği neden bıraktığını açıkladı

Düzenleyen:
Demet Sağıroğlu müziği neden bıraktığını açıkladı

MAGAZİN Haberleri

90'lı yıllarda şarkılarıyla duygulara tercüman olan Demet Sağıroğlu, müzik sektöründeki bazı isimlere kırgın olduğu için piyasadan kendisini çektiğini söyledi.

90'lı yılların efsane pop müzik döneminin en önemli figürlerinden olan Demet Sağıroğlu, Ankara'daki bir AVM'de sevenlerinin karşısına çıktı. Unutulmaz şarkılarını seslendiren ve bol bol selfie çektiren Sağıroğlu, bir süredir müzik sektöründen uzak kalmasıyla ilgili "Müzik sektöründeki bazı isimlere kırgınlıklarım, küskünlüklerim oldu. Bu da kendimi geri çekmeme neden oldu" açıklamasını yaptı.

DÖNÜŞ İMASI

"Bu yaşta bile sektörle ilgili Pollyannacı düşünüyorum. Ancak öyle olmadığını gördüğüm için bazı ümitlerim kırılıyor" diyen Sağıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazen insan alıp başını gitmek istiyor. Bu tarz insanlardan uzaklaşmak istiyor. Sonra da dinleyicilerin ilgisiyle güç ve güven kazanıp tekrar dönüyor. 90'lı yılların diğer popüler isimlerin çok azıyla görüşüyorum. Manevi kırgınlıklar oluyor bende. Hiçbir zaman kimseyle rekabetim olmadı. Herkesin başarısıyla gurur duyan bir insanım. Ancak yakın bulduğum arkadaşlarımdan aynı şeyi görmediğim için kırgınlıklar yaşadım."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...