Evlenme teklifi edecekler tektaşa dikkat! (En Çok Beğenilen Tektaş Modeli Hangisi?)

Düzenleyen:
Evlenme teklifi edecekler tektaşa dikkat! (En Çok Beğenilen Tektaş Modeli Hangisi?)

YAŞAM Haberleri

Evlenme teklifi edecekler tektaşa dikkat! Genç kızların hayali olan evlenme teklifini etmekte en önemli unsur tektaş... Damat adayları genellikle tektaşı alırken zorluk yaşıyor. Kız arkadaşım beğenecek mi, beğenmeyecek mi diye tereddüte düşüyor. Peki tektaş alırken önemli unsurlar neler? En çok beğenilen tektaş modeli hangisi? Tektaş nasıl olmalı? Binlerce erkeğin merakla beklediği soruya cevap bulundu. İşte tektaş alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Evlenme teklifi edecekler tektaşa dikkat! En çok beğenilen tektaş modeli hangisi? Tektaşta nelere dikkat edilmeli? gibi merak ettiğiniz soruların cevabı bu haberde. Ömür boyu sürecek olan mutluluğun ilk adımı olan evlilik teklifinde seçilecek olan tektaş yüzükleri seçerken bir çok noktaya dikkat etmek gerekiyor.  Mahmut Serbes, bu konuda dikkat edilmesi gerekenlere dair ipuçları verdi. İte tektaş alırken dikkat edilmesi gerekenler...

EVLENME TEKLİFİ EDECEKLER TEKTAŞA DİKKAT!

Evlenme teklifinde takdim edilen tektaş yüzüğün ömür boyu birliktelik anlamını taşıdığını ve bu yüzden tekliflerin olmazsa olmazı olarak kabul edildiğini söyleyen Mahmut Serbes, pırlanta tektaşların uzun yıllar geçse de değerinden hiçbir şey kaybetmemesinin bir diğer tercih nedeni olduğunu belirtti.

tektaş klasik montür ile ilgili görsel sonucu

NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Dikkat edilmesi gereken en önemli noktanın yüzük seçiminin modası geçmeyen ve yıllar sonra da rahatlıkla kullanılacak bir klasik montürden yana olması gerektiğini söyleyen Serbes, pırlantanın kalitesini belirleyen 4 temel özellik olan kesim, renk, berraklık ve karat ağırlığına da dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti. Küçük bir bütçeyle de etkileyici bir yüzük seçilebileceğini vurgulayan Serbes, pırlanta tektaş takdim edilecek kişinin zevklerinin ve tarzının da göz önünde bulundurulması gerektiğinin altını çizdi. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...