Galatasaray'da keyifler yerinde

/ Kaynak: CHA
Galatasaray'da keyifler yerinde

SPOR Haberleri  / CHA

Galatasaray'da keyifler yerinde, sarı kırmızılı ekip yeni sezon hazırlıklarına bu sabah Birmingham'da yaptığı sabah antrenmanıyla devam etti.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah Birmingham'da yaptığı sabah antrenmanıyla devam etti. nbsp;Basına açık yapılan çalışmada dünkü Shrewsbury Town maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon idmanıyla günü tamamladı. Shrewsbury Town maçında oyuna sonradan giren Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Didier Drogba, Aurelien Chedjou ve Dany Nounkeu'nun yanı sıra süre alamayan Kazım Kazım ise Scott Piri yönetiminde farklı tempolarda yaptıkları koşu sonrası çalışmalarını bitirdi. nbsp;Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. nbsp;Öte yandan bugünkü antrenmana belinde ağrıları bulunan Hamit Altıntop ile sol ayak bileği burkulan Albert Riera katılmadı. nbsp;Bu arada idmanın bitiminde Teknik Direktör Fatih Terim, bisiklet ile tesisleri gezdi. Sarı-kırmızılı takım, günün ikinci çalışmasını akşam saat 20.30'da yapacak.


SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...